Campioana României la baschet feminin, la un pas de desfiinţare

Echipa de baschet feminin Municipal Târgovişte, campioana en-titre a României, se află la un pas de desfiinţare, din lipsă de fonduri, mai multe jucătoare semnând deja cu alte echipe.

1 afișare
Imaginea articolului Campioana României la baschet feminin, la un pas de desfiinţare

Campioana României la baschet feminin, la un pas de desfiinţare

"Bugetul clubului la ora actuală este zero. După retragerea preşedintelui Gabriel Boriga în luna iulie, am primit semnale din partea primăriei Târgovişte că ne va ajuta, dar cei de acolo nu au luat nicio măsură în acest sens. De aceea pot afirma că înainte cu o lună de începerea campionatului, echipa este în pragul desfiinţării. Lotul este extrem de subţire. La antrenamente participă numai junioarele clubului’", a declarat antrenorul formaţiei Municipal Târgovişte, Cătălin Tănase.

Mai multe jucătoare, precum Tiffany Porter, Andra Mandache, Cutas Alexandra, Andreea Csavas, Brosovszkz Monika sau Volha Yaroshka, au semnat contracte de joc pentru alte echipe prin primul eşalon.

"Reuşisem să facem o echipă foarte puternică, aveam gânduri serioase. Aveam dreptul să participăm în FIBA Europe Cup, eram calificaţi direct în grupe datorită rezultatelor noastre. Pentru că nu am avut bani pentru înscrierea în competiţie, locul nostru a fost luat de Baschet Club ICIM Arad. Singura soluţie pentru ca echipa să mai continue să joace este implicarea municipalităţii şi a Consiliului Judeţean”, a mai spus Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici