SUPERLIGA   Campioana României, o echipă de pluton: FC Voluntari a învins Farul Constanţa într-un meci cu şase goluri

FC Voluntari a învins Farul Constanţa în prima partidă de sâmbătă din etapa a XVII-a a Superligii de fotbal.

321 afișări
Imaginea articolului Campioana României, o echipă de pluton: FC Voluntari a învins Farul Constanţa într-un meci cu şase goluri

Superliga de fotbal: FC Voluntari a învins Farul Constanţa într-un meci cu şase goluri

Meciul FC Voluntari-Farul Constanţa a fost câştigat de ilfoveni, scor 3-1. Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 10, prin golul înscris de Robert Popescu dintr-o pasă venită de la Andrei Dumiter. Apoi, Andrei Dumiter a înscris de două ori, în minutele 23 şi 37, ducând scorul la 3-0. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 47 cu reuşita lui Rivaldinho. În minutul 55 scorul a fost 4-1 după autogolul lui Dan Sîrbu, iar Rivaldinho a înscris din nou în minutul 64.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari urcă două poziţii în clasament, până pe locul 11, având 20 de puncte. Farul rămâne pe locul 7 cu 22 de puncte.

Cel de al doilea meci al zilei este CFR Cluj-UTA Arad. Startul meciului de la Cluj-Napoca va fi la ora 20.30. CFR Cluj se află pe locul 2 în clasament, având 31 de puncte, cu trei în minus faţă de echipa de pe primul loc FCSB. UTA Arad are 18 puncte şi se situează pe locul 13.

Primele meciuri ale etapei a XVII-a a Superligii s-au desfăşurat vineri. FC Hermannstadt şi Poli Iaşi au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, codaşa clasamentului FC Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici