Campion mondial la culturism şi fitness şi agent al poliţiei locale, premiat de primarul Sibiului

  • Campionul mondial, european şi balcanic la categoria 90 de kilograme Culturism şi Fitness, Marcel Manea a fost premiat, marţi, de primarul Sibiului, Astrid Fodor, pentru rezultatele obţinute.
  • Manea este şi agent al Poliţiei Locale.
  • Premiul în valoare de de 10.000 de lei şi o diplomă i-au fost înmânate sportivului de primarul Astrid Fodor.
652 afișări
Imaginea articolului Campion mondial la culturism şi fitness şi agent al poliţiei locale, premiat de primarul Sibiului

Campion mondial la culturism şi fitness şi agent al poliţiei locale, premiat de primarul Sibiului

Sportivul Marcel Manea a fost premiat de Primăria Sibiu pentru rezultate excelente obţinute în 2020.

Marcel Manea a câştigat anul acesta trei titluri importante: titlul de campion mondial la categoria 90 kg la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness care a avut loc în Spania, titlul de campion european la culturism la categoria Masters +40 ani şi cel de campion balcanic.

De asemenea, sportivul a obţinut titlul naţional de şase ori în cariera de 20 de ani în domeniu.

„Am acordat un premiu sportivului Marcel Manea pentru rezultatele excepţionale obţinute la competiţii. Anul acesta a câştigat trei titluri de campion în competiţii internaţionale şi europene pe care le-a obţinut după eforturi susţinute, într-o carieră de 20 de ani. În egală măsură, Marcel Manea este şi agent al Poliţiei Locale Sibiu, foarte apreciat şi un exemplu pentru colegii săi în ceea ce priveşte pregătirea fizică şi ţinuta profesională”, a spus Astrid Fodor, primarul Sibiului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici