Campionatul Australiei va fi primul din lume în care se va introduce proba video

Campionatul australian de fotbal va fi prima competiţie internă care va introduce proba video. Anunţul a fost făcut de Federaţia Australiană de Fotbal care a informat că începând cu etapa următoare va fi introdus arbitrajul video.

110 afișări
Imaginea articolului Campionatul Australiei va fi primul din lume în care se va introduce proba video

Campionatul Australiei va fi primul din lume în care se va introduce proba video (Imagine Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

"Am lucrat în special la evaluarea erorilor şi la durata necesară pentru luarea unei decizii şi comunicarea acesteia către televiziuni şi fani", a declarat Ben Wilson, directorul comisiei de arbitri. Sistemul va fi introdus după ce a fost testat în ligile inferioare pentru o perioadă de şase luni.

Astfel, prima partidă la care fi implementat arbitrajul video va fi confruntarea dintre Melbourne City şi Adelaide United, primul meci al penultimei etape din sezonul regulat. În campionatul australian joacă şi românul Lucian Goian, fotbalist achiziţionat de cei de la Perth Glory.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici