Campionatul de fotbal din Germania ar putea reîncepe luna viitoare! Olandezii aşteaptă până la 1 septembrie

  • În Germania, compionatul de fotbal s-ar putea relua pe 9 mai
  • Toate meciurile ar fi jucate însă fără spectatori
124 afișări
Imaginea articolului Campionatul de fotbal din Germania ar putea reîncepe luna viitoare! Olandezii aşteaptă până la 1 septembrie

Campionatul de fotbal din Germania ar putea reîncepe luna viitoare! Olandezii aşteaptă până la 1 septembrie

În Germania compionatul de fotbal s-ar putea relua pe 9 mai, dar toate meciurilor vor fi jucate fără spectatori. Premierul Olandei, Mark Rutte, a interzis evenimentele sportive până la 1 septembrie 2020. Liga Campionilor s-ar putea relua pe 7 august, iar Europa League pe 6 august.

Germania ar putea fi prima ţară din Europa care ar relua meciurile de fotbal, după suspendarea tuturor competiţiilor sportive din cauza pandemiei de coronavirus. Data prevăzută pentru reînceperea campionatului este 9 mai, acesta urmând să se încheie la finalul lunii iunie. Deşi în Germania toate evenimentele publice mari sunt interzise până la 31 august, fotbalul se poate relua, dar fără spectatori.

18 cluburi au revenit la antrenamente de trei săptămâni, păstrând însă distanţarea socială.

Cancelarul Angela Merkel va anunţa pe 30 aprilie dacă va aproba reluarea meciurilor.

De cealaltă parte, premierul Olandei, Mark Rutte, a anunţat marţi, 21 aprilie, că interzice toate competiţiile sportive până la 1 septembrie. Astfel, nici meciurile fără spectatori nu se vor putea desfăşura. Până la acest moment, nu s-a luat nicio hotărâre dacă se va mai juca sezonul 2019-2020 sau va fi încheiat în această perioadă.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat că ţările care vor primi interzis de la autorităţi să reînceapă competiţiile vor intra într-o categorie specială şi situaţia acestora, cu privire la calificarea în cupele europene, se va discuta ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici