Campionatul Mondial: Brazilia poate debuta fără Neymar: Nu este refăcut total

Tite, selecţionerul Braziliei, a declarat înaintea debutului la Campionatul Mondial că Neymar nu este refăcut în totalitate şi nu ştie dacă îl va folosi în meciul cu Elveţia.

183 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial: Brazilia poate debuta fără Neymar: Nu este refăcut total

Campionatul Mondial: Brazilia poate debuta fără Neymar: Nu este refăcut total

Neymar a ratat finalul sezonului la PSG, dar a fost luat în lotul pentru turneul final din Rusia. Fără meciuri în ultimele patru luni, starul brazilian nu este încă apt de joc.

„Neymar nu este refăcut total, dar stă mai bine decât ne aşteptam. Se pregăteşte aşa cum trebuie, iar din punct de vedere psihic e foarte bine. Este un om important în echipa naţională”, a declarat selecţionerul Braziliei înaintea debutului la Campionatul Mondial.

Tehnicianul a adus în discuţie şi plusurile echipei sale: „Suntem o naţională puternică, cu un stil de joc bine definit, stăm bine tactic şi cred că putem câştiga trofeul”.

Brazilia a câştigat ultima Cupă Mondială în 2002, după o finală jucată în faţa Germanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici