Campionul mondial Sebastian Vettel pleacă de la Ferrari. La ce echipă va activa din 2021

  • Sebastian Vettel va părăsi Ferrari după acest sezon
  • El negociază cu cei de la Racing Point, echipă care îşi va schimba denumirea din sezonul următor
  • Vettel ar urma să-i ia locul lui Sergio Perez
1064 afișări
Imaginea articolului Campionul mondial Sebastian Vettel pleacă de la Ferrari. La ce echipă va activa din 2021

Campionul mondial Sebastian Vettel pleacă de la Ferrari FOTO Profimedia

Sebastian Vettel rămâne în Formula 1! Deşi părea că cvadruplul campion mondial nu va mai avea echipă din sezonul următor după despărţirea de Ferrari, de pilotul german se interesează Racing Point, echipă care se va numi Aston Martin din 2021.
 
Conform nemţilor de la Bild, Vettel este în negocieri avansate cu patronul echipei, Lawrence Stroll. Dacă se va ajunge la un acord, Vettel va face echipă cu fiul proprietarului, Lance Stroll. Cel care îşi va pierde locul la echipă va fi Sergio Perez, cu toate că acesta aduce sponsori importanţi pentru echipă.
 
Perez are un contract de lungă durată cu Aston Martin, însă jurnaliştii germani au dezvăluit că există o clauză de reziliere în acesta. Perez ar urma să primească 7 milioane de dolari dacă este pus pe liber de constructor.
 
Aston Martin a început foarte bine acest sezon, fiind pe locul 4 la constructori după primele două curse. Perez a terminat pe locul 6 în ambele curse, în timp ce Stroll a abandonat în prima cursă şi a terminat pe poziţia a 7-a în cea de-a doua.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici