Când va reveni Erling Haaland după accidentare? Pep Guardiola oferă actualizări

Erling Haaland, golgheterul norvegian al lui Manchester City, şi-a sucit glezna şi a ieşit şchiopătând de pe teren la pauză, în timpul meciului câştigat sâmbătă cu 6-1 de City în Premier League împotriva lui Bournemouth.

460 afișări
Imaginea articolului Când va reveni Erling Haaland după accidentare? Pep Guardiola oferă actualizări

După meci, managerul Pep Guardiola a susţinut că starea atacantului nu este prea gravă şi că acesta a fost înlocuit doar ca măsură de precauţie.

Luni, antrenorul lui City a oferit o actualizare cu privire la starea lui Haaland, declarând că se consultă cu medicul echipei înainte de a lua o decizie finală dacă jucătorul va fi titular marţi, în Liga Campionilor.

Adresându-se reporterilor la conferinţa de presă de dinaintea meciului, el a spus:

„Ne vom antrena în această după-amiază, aşa că nu ştiu. Am vorbit cu medicul şi cu el. Ieri a spus că se simte mult mai bine, dar nu ştiu. Mâine îl voi asculta pe doctor. Dacă va spune că nu are dureri, mă voi gândi să-l las să joace. Sunt multe zile de recuperare [înainte de meciul cu Chelsea de duminică]. În acest moment, dacă Erling nu joacă, Julian [Alvarez] va juca acolo".

Totuşi, mai târziu în cursul zilei, fostul star al Borussiei Dortmund a fost văzut antrenându-se cu prima echipă.

Având în vedere că urmează un meci crucial în Premier League împotriva lui Chelsea, pentru club, după meciul cu Young Boys, Guardiola ar putea lua în considerare posibilitatea de a-l odihni pe Haaland.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici