Canotaj: Pista olimpică de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată

Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată sâmbătă dimineaţa cu o cursă specială în care au concurat 3 echipaje de 8+1, compuse din personalităţi ale canotajului românesc.

2214 afișări
Imaginea articolului Canotaj: Pista olimpică de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată

Canotaj: Pista olimpică de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată

Potrivit Federaţiei Române de Canotaj, cursa a fost câştigată de echipajul din care au făcut parte Elisabeta Lipa (preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport), Constanţa Burcica, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermes, Veronica Cochelea, Rodica Serban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat şi Elena Georgescu.

Pe locul 2 s-a clasat echipajul compus din Elena Oprea, Olguta Onofrei Morar, Rodica Frantu, Florica Popa Silaghi, Camelia Diaconescu Cioinaru, Cornelia Neacsu Firescu, Gina Hodorog Grandori, Silvia Nedelcu şi Cati Ecaterina Iane Oancia.

Pe poziţia a 3-a s-a clasat echipajul compus din Doina Balan Snep, Mariana Trasca Curelea, Titie Taran Iordache, Anisoara Balan Dobre, Chira Stoean Apostol, Viorica Ilica Necula, Adriana Chelariu Bazon, Doina Ciucanu Robu şi Ioan Rosescu.

Peste 200 de sportivi din 9 ţări din categoriile Juniori I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) vor concura în cadrul Campionatului Balcanic de Canotaj 2023, prima competiţie internaţională organizată pe Lacul Lebăda din Pantelimon după o pauză de peste 30 de ani.

La competiţie participă sportivi din Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Bosnia şi Herţegovina şi Ucraina.

Juniorii I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) se vor întrece în 22 de probe, care se vor desfăşura sâmbătă şi duminică (16-17 septembrie), între orele 9.00 şi 12.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici