Canotoarele române se plâng de apa plină cu alge

Canotoarele române aflate la Beijing, pentru a participa la Jocurile Olimpice, se plâng că distanţa dintre Satul Olimpic şi locul de antrenament este foarte mare, de aproximativ 40 km, iar în plus apa este plină de alge, organizatorii fiind nevoiţi să intervină tot timpul pentru a o curăţa.

17 afișări
Imaginea articolului Canotoarele române se plâng de apa plină cu alge

Canotoarele române se plâng de apa plină cu alge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Canotoarele au cel mai mult de mers până la locul de antrenament, deoarece baza unde se va desfăşura competiţia este situată la aproximativ 40 km de Satul Olimpic. Practic sportivele abia au timp să mănânce şi să se odihnească, după care trebuie să plece din nou la antrenamente, transmite trimisul MEDIAFAX.

Cele mai drastice măsuri de securitate sunt în sala de gimnastică. În timpul antrenamentelor, sala este împânzită de forţe de securitate, care nu permit accesul nimănui, de teamă să nu fie spionate exerciţiile gimnaştilor. Singurii care permit accesul tuturor la antrenamente sunt românii, care sunt foarte deschişi şi spun că nu au nimic de ascuns.

Nimeni nu s-a plâns de mâncare la Beijing, pentru că meniul este foarte diversificat. De asemenea, în Satul Olimpic există biserici pentru toate confesiunile.

Fostele sportive Violeta Beclea Szekely şi Laura Badea, prezente la Beijing în calitate de oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, au vizitat, miercuri, Satul Olimpic şi au asistat la antrenamente de scrimă şi atletism. "Soţul meu este antrenor de scrimă şi mi-a spus să studiez metodele de antrenament ale sportivilor de la JO", a spus Laura Badea.

Înotătorul Răzvan Florea a fost impresionat de arena în care se vor desfăşura probele de nataţie, supranumită "Cubul de apă". "Este cea mai grandioasă construcţie în care am concurat", a spus Florea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici