Capdevilla: Să nu aud lumea spunând că preferă România în sferturi

Fundaşul echipei naţionale a Spaniei, Joan Capdevilla, a declarat, duminică, că nu vrea să audă lumea spunând că preferă reprezentativa României ca adversar în sferturile de finală ale Campionatului European, informează site-ul oficial al UEFA.

24 afișări
Imaginea articolului Capdevilla: Să nu aud lumea spunând că preferă România în sferturi

Capdevilla: Să nu aud lumea spunând că preferă România în sferturi

"Aş vrea să nu aud lumea spunând că preferă România ca adversar în sferturi. Nu sunt echipe rele la Campionatul European şi ar fi bine să rămânem concentraţi", a afirmat Capdevilla.

În schimb, fundaşul Raul Albiol a declarat că România ar fi cel mai propice adversar pentru Spania în sferturi. "Echipa României a rezistat bine în faţa unor naţionale puternice cum sunt Franţa şi Italia. Toţi ne gândim că ar fi mai bine să întâlnim România în sferturi. Olanda este deja calificată şi poate va fi relaxată. Pentru noi, România ar fi cel mai propice adversar în sferturi", a precizat Albiol.

Selecţionerul Spaniei, Luis Aragones, a spus că îi este indiferent cu cine va juca în sferturile de finală: "Mi-e indiferent cu cine vom juca în sferturi. La acest turneu sunt prezente cele mai bune echipe din lume, lipsesc doar Brazilia şi Argentina".

Spania, care nu mai poate pierde primul loc în grupa D, ar putea întâlni România în sferturile de finală ale Campionatului European, dacă "tricolorii" vor reuşi să termine pe poziţia a doua în clasamentul grupei C.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici