Capello speră că duminică nu va fi ultimul său meci la Real Madrid

Antrenorul Fabio Capello, aflat sub contract cu Real Madrid până în 2009, dar care nu este sigur că va continua şi în sezonul viitor, speră ca meciul de duminică seară, cu Mallorca, decisiv pentru titlu în Spania, să nu fie ultimul la madrileni, informează AFP.

1 afișare

"Sper că nu va fi ultimul meu meci. Clubul m-a întrebat ce cred de anumiţi jucători ce ar putea fi transferaţi", a mai spus Fabio Capello, adăugând că nu este îngrijorat pentru viitor.

Real Madrid, lider în campionatul Spaniei, va câştiga al 30-lea său titlu de campioană a Spaniei dacă învinge pe Mallorca duminică seară, indiferent de rezultatele obţinute de FC Barcelona şi FC Sevilla.

"De fiecare dată când am fost în această situaţie, am câştigat ultimul meci", a spus fostul antrenor al echipelor Juventus Torino şi AS Roma. "Îmi aduc aminte mai ales cu Roma, când a fost foarte greu", a completat Capello.

Fabio Capello a câştigat deja campionatul Spaniei cu Real Madrid, în urmă cu zece ani. Antrenorul italian a confirmat şi faptul că Beckham va juca duminică. "Este bine. Am vorbit cu el azi şi mi-a spus că se simte foarte bine şi disponibil. A fost şi rămâne un mare jucător. În utlimele luni, şi-a regăsit condiţia fizică şi a făcut parte, fără nicio îndoială, dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat",a spus Capello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici