Căpitanul echipei Dinamo Moscova agresat la meciul cu Zenit. Partida a fost suspendată

Suporterii echipei Zenit Sankt Petersburg au invadat terenul, duminică, la meciul de pe teren propriu cu Dinamo Moscova, iar unul dintre fani l-a lovit pe căpitanul grupării moscovite, Vladimir Granat, informează AFP, care menţionează că partida a fost suspendată ca urmare a incidentelor.

250 afișări
Imaginea articolului Căpitanul echipei Dinamo Moscova agresat la meciul cu Zenit. Partida a fost suspendată

Căpitanul echipei Dinamo Moscova agresat la meciul cu Zenit. Partida a fost suspendată

Fanii au invadat terenul în minutul 87, când Zenit era condusă cu scorul de 4-2.

În momentul în care jucătorii se îndreptau spre vestiare pentru a se pune la adăpost, un bărbat s-a apropiat de Vladimir Granat şi l-a lovit din spate. Jucătorul, care a ieşit vizibil afectat de pe teren, a suferit o comoţie.

"Atacul asupra lui Granat este fără îndoială un delict. Autorităţile judiciare trebuie să acţioneze în acest caz", a declarat un oficial al clubului Dinamo Moscova, citat de agenţia de presă Interfax.

Clubul a anunţat că intenţionează să depună plângere, iar oficialii grupării Zenit au precizat că vor acţiona pentru a-l identifica pe agresor.

"Atitudinea suporterilor reprezintă o lovitură serioasă adusă reputaţiei clubului. Clubul şi poliţia fac totul pentru a identifica persoana care l-a atacat pe Granat. De asemenea, căutăm dovezi pentru o acţiune judiciară împotriva sa", a declarat ofiţerul de presă de la Zenit Sankt Petersburg, Evgheni Gusev.

Comisia de Disciplină a federaţiei ruse se va reuni miercuri pentru a analiza situaţia de la meciul Zenit Sankt Petersburg - Dinamo Moscova.

Şi în sezonul trecut a fost suspendat un meci între echipele Dinamo Moscova şi Zenit. Atunci, partida ce se disputa la Moscova a fost oprită după ce portarul echipei Dinamo, Anton Şunin, a fost lovit în figură de o petardă. Gruparea Zenit a pierdut jocul la masa verde cu 0-3, a fost amendată şi a disputat apoi două meciuri fără spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici