Căpitanul naţionalei Mauritaniei, transferat la CFR Cluj

Aly Abeid, căpitanul naţionalei Mauritaniei, a fost transferat de la UTA Arad la CFR Cluj, au anunţat marţi cele două cluburi.

117 afișări
Imaginea articolului Căpitanul naţionalei Mauritaniei, transferat la CFR Cluj

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Cluburile CFR 1907 Cluj şi UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul apărătorului Aly Abeid, a anunţat conducerea echipei din Gruia.

Fundaşul mauritan, în vârstă de 26 de ani, ajunge în Gruia după un sezon şi jumătate petrecut la UTA Arad. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat şi în Franţa, la Valenciennes, dar şi în Spania pentru AD Alcorcón şi Levante.

„Căpitanul naţionalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 şi a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive”, au transmis reprezentanţii UTA Arad.

Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa ţării sale, reuşind să marcheze de trei ori. Alături de aceasta, el a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Naţiuni unde a reuşit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici