Căpitanul Norvegiei, surprins de prezenţa masivă a copiilor la meci: Am aflat ieri de faptul că vor fi atât de mulţi tineri pe stadion

Stefan Johansen (28 de ani), căpitanul echipei naţionale a Norvegiei, a susţinut o conferinţă de presă, luni, premergătoare meciului cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020. Fotbalistul legitimat la Fulham s-a arătat surprins de prezenţa masivă a copiilor la meciul de pe Arena Naţională.

157 afișări
Imaginea articolului Căpitanul Norvegiei, surprins de prezenţa masivă a copiilor la meci: Am aflat ieri de faptul că vor fi atât de mulţi tineri pe stadion

Căpitanul Norvegiei, surprins de prezenţa masivă a copiilor la meci: Am aflat ieri de faptul că vor fi atât de mulţi tineri pe stadion

De asemenea, mijlocaşul a făcut referire şi la meciul tur dintre Norvegia şi România, disputat la Oslo, scor 2-2, când naţionala sa a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată în prelungiri. Elyounoussi şi Odegaard au dus scorul la 2-0, în minutul 56, respectiv 70, însă Claudiu Keşeru, cu două goluri venite în minutul 77, respectiv 90+2, a adus un punct României.

“Din meciul tur trebuie să învăţăm că o partidă are 90 de minute. La Oslo, am fost dezamăgiţi că am obţinut doar o remiză, deşi am condus cu 2-0. Suntem pregătiţi înaintea fiecărui meci, avem toate informaţiile, şi ne gândim foarte mult la jocul pe care noi îl vom presta. Am aflat abia ieri de faptul că vor fi atât de mulţi tineri pe stadion, nu cunoşteam această regulă, e ceva nou pentru mine!”, a spus Stefan Johansen, căpitanul norvegienilor, potrivit frf.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori s-au înscris pentru a vedea de pe stadion meciul România-Norvegia, care va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

România şi Norvegia au nevoie de o victorie pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Clasamentul grupei F de calificare la EURO 2020, după şapte runde disputate:

1. Spania - 19p
2. Suedia - 14p
3. România - 13p
4. Norvegia - 10p
5. Malta - 3p
6. Insulele Feroe - 0p

Toate echipele mai au de disputat trei jocuri în preliminarii. La turneul final se vor califica primele două clasate.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici