Caracatiţa Messi prezice victoria Barcelonei în faţa Realului

Caracatiţele Paul, Iker şi Iniesta au un succesor, pe Messi, octopod de la acvariul Sea Life din Benalmádena, care a oferit primul pronostic, luni, desemnând pe FC Barcelona câştigătoarea El Clasico cu Real Madrid.

131 afișări
Imaginea articolului Caracatiţa Messi prezice victoria Barcelonei în faţa Realului

Caracatiţa Messi prezice victoria Barcelonei în faţa Realului (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Messi este o caracatiţă mediteraneană de 800 de grame care a ales recipientul cu emblema Barcelonei, înainte de a se îndrepta spre cel al Realului şi apoi spre cel fără niciun însemn, care reprezenta remiză, informează As.

Înainte de Messi, caracatiţele Iker şi Iniesta s-au întrecut în pronosticuri despre El Clasico sau meciuri din Liga Campionilor.

Însă cea mai celebră rămâne caracatiţa Paul. "Oracolul din Oberhausen" a devenit celebru după ce a ghicit toate rezultatele echipei Germaniei la Cupa Mondială din 2010, inclusiv înfrângerea în semifinale în faţa Spaniei, dar şi victoria finală a spaniolilor.

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, în El Clasico, derbiul campionatului spaniol, programat în etapa a XVI-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici