Care ar putea fi adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor

FC Steaua va juca împotriva uneia dintre echipele Maribor (Slovenia), Legia Varşovia (Polonia), Slovan Bratislava (Slovacia), Malmo (Suedia) şi Aalborg (Danemarca), în play-off-ul Ligii Campionilor, informează site-ul UEFA.

530 afișări
Imaginea articolului Care ar putea fi adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor

Care ar putea fi adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Pe tabloul campioanelor, Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi care va avea loc vineri, de la ora 13.00, la Nyon. Celelalte patru formaţii care vor fi în urna favoritelor sunt FC Salzburg (Austria), Apoel Nicosia (Cipru), Bate Borisov (Belarus) şi Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria).

Maribor a intrat în competiţie în turul doi preliminar, fază în care a eliminat pe NK Zrinjski (Bosnia-Herţegovina), după 0-0 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu. În turul trei, campioana Sloveniei a eliminat pe Maccabi Tel Aviv (Israel), după 1-0 pe teren propriu şi 2-2 în deplasare.

Şi Legia Varşovia a început Liga Campionilor în turul doi preliminar. Polonezii au debutat cu un egal în meciul tur cu irlandezii de la Saint Patrick's Athletic, scor 1-1, dar au câştigat cu 5-0 manşa secundă, din deplasare. În turul trei, Legia a eliminat pe Celtic Glasgow, după 4-1 acasă şi 2-0 în deplasare.

Slovan Bratislava a ajuns în play-off după 1-0 acasă şi 2-0 în deplasare cu The New Saints (Ţara Galilor), în turul doi preliminar, şi după 2-1 şi 0-0 cu Şerif Tiraspol.

Malmo a trecut mai întâi de Ventspils (Letonia), scoruri 0-0 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare. În turul trei, suedezii au eliminat campioana Cehiei, Sparta Praga, scoruri 2-4 în deplasare şi 2-0 acasă.

Aalborg este singura echipă dintre posibilii adversari ai Stelei din play-off care a început sezonul european în turul trei preliminar. Dinamo Zagreb este echipa eliminată de campioana Danemarcei, care a pierdut acasă cu 0-1, dar s-a impus în Croaţia, scor 2-0.

La rândul lor, steliştii au eliminat în turul doi preliminar pe Stromsgodset (Norvegia), scoruri 1-0 în deplasare şi 2-0, şi apoi pe FK Aktobe (Kazahstan), scoruri 2-2 în deplasare şi 2-1 acasă.

Echipa câştigătoare în dubla manşă a play-off-ului se va califica în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa va merge în grupele Ligii Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici