Care e recordul de goluri marcate împreună într-o zi de Messi şi Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au marcat împreună nu mai puţin de 1584 de goluri în meciuri oficiale sau amicale. Ultimele 7 dintre ele pe 5 iunie, când portughezul a marcat de două ori pentru Portugalia, iar Messi a făcut-o de 5 ori pentru Argentina.

190 afișări
Imaginea articolului Care e recordul de goluri marcate împreună într-o zi de Messi şi Ronaldo

Sursa Foto - Hepta

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a fotbalului a făcut un inventar interesant, referitor la numărul de goluri marcate împreună de cele două staruri într-o singură zi, plecând de la curozitatea de a afla dacă a mai fost vreo zi în cariera lor în care să fi marcat împreună 7 goluri.

Concluzia este că 7 e numărul maxim de goluri înscrise de Messi şi Ronaldo într-o singură zi. Totuşi, înafară de data de 5 iunie, ei au mai reuşit o singură dată această performanţă, de-a lungul carierei lor, în care au marcat împreună 7 goluri.

Se întâmpla pe 27 ianuarie 2013, când argentinianul a marcat de 4 ori în La Liga, pentru Barcelona, împotriva Osasunei, iar portughezul a reuşit un hat-trick, pentru Real Madrid, contra lui Getafe.

În alte 4 situaţii, cei doi au reuşit împreună, în aceaşi zi, un total de 6 goluri, toate cele 4 fiind în meciuri jucate în La Liga.

În cele 7 situaţii prezentate, Ronaldo a avut la rândul său o zi în care a marcat 5 goluri, în 2015, împotriva lui Espanyol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici