Care este posibilul succesor al lui Ronaldo

Brazilianul Ronaldo, care în această noapte, de la 3.50, joacă meciul de retragere, în faţa României, vede în Neymar, tânărul şi talentatul atacant de la Santos, posibilul său succesor.

73 afișări
Imaginea articolului Care este posibilul succesor al lui Ronaldo

Care este posibilul succesor al lui Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am pretenţia de a mă crede de neînlocuit. Este sigur că va apărea un alt mare jucător. Poporul brazilian nu va rămâne orfan de mari idoli", a declarat Ronaldo.

"Este sigur că Neymar ar putea fi acest jucător. El are un talent imens şi încă multe de învăţat", a declarat Ronaldo despre jucătorul de 19 ani.

Ronaldo va juca 15 minute la finalul primei reprize cu România şi speră să marcheze. "15 minute e mult pentru mine", a afirmat Ronaldo, provocând râsete în rândul jurnaliştilor, cărora le-a spus că este "foarte obosit şi îl dor toate" după antrenamentul de luni.

Ronaldo nu a precizat dacă va mai evolua în câteva meciuri pentru Corinthians, aşa cum afirmase recent preşedintele clubului, dar a menţionat că i-ar plăcea să dispute o întâlnire pentru a-şi lua adio de la suporteri.

Partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa, miercuri, de la ora 03.50, pe Stadionul Pacaembu din Sao Paulo, cu selecţionata Braziliei, va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici