Careul de aşi al Cupei României la futsal e complet. United Galaţi îşi poate apăra trofeul

CS United Galaţi a trecut marţi seară, pe teren propriu, de FK Odorheiu Secuiesc, scor 5-4, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României Futsal. Careul de aşi al Cupei României este astfel complet.

163 afișări
Imaginea articolului Careul de aşi al Cupei României la futsal e complet. United Galaţi îşi poate apăra trofeul

Careul de aşi al Cupei României la futsal e complet. United Galaţi îşi poate apăra trofeul

În lupta pentru trofeu au rămas patru echipe: divizionara secundă Kereszthegy Remetea, şi prim divizionarele ACS West Deva, Autobergamo Deva şi CS United Galaţi, campioana şi deţinătoarea Cupei României.

Lupta pentru un loc în careul de aşi al competiţiei a debutat sâmbătă la Sala Sporturilor „Basilides Tibor” din Gheorgheni cu un duel devenit deja tradiţional în judeţul Harghita, întâlnirea dintre AS Inter Gheorgheni şi ACS Kereszthegy Remetea, rivale şi în campionat, ambele fiind componente ale Seriei a II-a a ligii secunde (locul 2, respectiv locul 1).

Cele două formaţii s-au aflat însă pentru prima oară în postura de a juca un meci cu o asemenea miză. În actualul sezon, cele două rivale din Harghita au făcut spectacol de câte ori s-au întâlnit: 5-5 la Remetea (în etapa a 3-a) şi 3-1 pentru Kereszthegy la Gheorgheni (etapa a 8-a). La capătul unui meci foarte bun, Kereszthegy Remetea s-a impus la Gheorgheni cu scorul de 5-1 (1-0) şi s-a calificat în premieră în Final Four-ul Cupei României.

Duminică, 19 februarie, Sala Sporturilor din Mărăşeşti a găzduit partida dintre divizionara secundă ACS Mausoleul şi prim-divizionara ACS West Deva. Liderul din Seria I a Ligii a II-a, Mausoleul Mărăşeşti, a dat o replică foarte bună mult mai experimentatei sale adversare, care a trebuit să se întrebuniţeze serios pentru a se califica în Final Four-ul Cupei României, scor 3-2 (1-1) pentru hunedoreni.

Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara a găzdui luni, 20 februarie, duelul dintre CFR Timişoara şi Autobergamo Deva, două formaţii care au cucerit trofeul de-a lungul anilor. La capătul unui meci echilibrat, Autobergamo s-a impus cu 2-1.

Marţi la Galaţi, a avut loc derby-ul sferturilor de finală, confruntarea dintre CS United şi FK Odorheiu Secuiesc, câştigătoarea trofeului în 2020. La capătul unui meci foarte spectaculos, United Galaţi a reuşit să se impună la limită şi să completeze careul de aşi al competiţiei.

Rezultatele sferturilor de finală:

Sâmbătă, 18 februarie
AS Inter Gheorgheni – ACS Kereszthegy Remetea 1-5 (0-1), Sala Sporturilor „Basilides Tibor” – Gheorgheni
Au marcat: Előd Tankó (27) / Boda Krisztián (16, 31, 33), Jakab Tamás (39)
Arbitri: Benedek Andras, Szabo Attila (ambii Odorheiu Secuiesc); Bărluţiu Ovidiu Ciprian (Cluj)
Observator: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureş)

Duminică, 19 februarie
ACS Mausoleul Mărăşeşti – ACS West Deva 2-3 (1-1), Sala Sporturilor – Mărăşeşti
Au marcat: Ştefan Lupu (7), Cătălin Nistor (23) / Ion AL Ioani (14, 33), Gálfi Artúr (27)
Arbitri: Hanceariuc Bogdan, Mihălcuţ Andrei; Spaiuc Sebastian (toţi din Iaşi)
Observator: Ionescu Georgian (Buzău)

Luni, 20 februarie
CSF CFR 1933 Timişoara – Autobergamo Deva 1-2 (0-0), Sala Sporturilor „Constantin Jude” – Timişoara
Au marcat: Darius Nastai (28) / Cristian Matei (26), Florin Matei (38)
Arbitri: Gunciu Roberto Florentin (Popeşti Leordeni), Balint Attila (Odorheiu Secuiesc); Pentek Laurentiu (Oradea)
Observator: Sandru Ilie (Piteşti)

Marţi, 21 februarie
CS United Galaţi – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 5-4 (3-2), Sala Sporturilor „Dunărea”, Galaţi
Au marcat: Octavian Cireş (4), Andrei Crăciun (10), Leonardo Dos Santos „Pelé” (17, 24), Matei Boşneagă (28) / Balázsi Attila (7), Kedei Barna (16), Bálint Andor (23), Richárd Iszlai (30)
Arbitri: Ciobanu Vlad (Iaşi), Chiţa Liviu (Piteşti); Deaconu Laurenţiu (Berceni)
Observator: Ivănescu Marian (Bucureşti)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici