Carlo Ancelotti a luat o pauză de un an în cariera de antrenor

Tehnicianul Carlos Ancelotti, demis de la Chelsea Londra în luna mai, a declarat într-un interviu acordat cotidianului La Stampa că s-a hotărât să nu mai antreneze timp de un an, perioadă în care va vedea cum lucrează colegii săi de breaslă.

98 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti a luat o pauză de un an în cariera de antrenor

Carlo Ancelotti a luat o pauză de un an în cariera de antrenor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numele lui Ancelotti a fost menţionat în ultima perioadă în legătură cu grupările Queens Park Rangers, Fulham, Aston Villa şi AS Roma.

"Nu mă grăbesc să antrenez şi nu am nevoie. Nu am fost contactat de niciun club din Anglia şi nu am discutat cu Roma. Sunt toate fantezii. Experienţa de a antrena în Anglia a fost plăcută. Mă voi întoarce la Londra pentru a-mi organiza viaţa. În afară de o pauză de şase luni, am antrenat încontinuu din 1995. Îmi voi lua un an de pauză şi mă voi uita la ce se întâmplă în jur, cum lucrează colegii mei de breaslă", a spus tehnicianul care va împlini vineri 52 de ani.

Carlo Ancelotti, care a evoluat la AS Roma în perioada 1979-1987, nu respinge varianta revenirii la echipa italiană ca antrenor. "Am spus mereu şi reiterez că într-o bună zi voi antrena AS Roma, dar e încă devreme", a explicat el.

Tehnicianul Carlo Ancelotti a fost demis, în 22 mai, de la echipa Chelsea Londra, care nu a câştigat niciun trofeu în acest sezon, dar a ocupat locul doi în campionatul Angliei. Italianul a fost demis la câteva ore după ultimul meci al echipei Chelsea în campionat, scor 0-1, cu Everton. Chelsea a încheiat la nouă puncte în urma campioanei Manchester United.

Ancelotti a venit la Chelsea în 2009, de la AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici