Carlo Ancelotti pune capăt oricărui dubiu cu privire la viitorul său imediat la Real Madrid. Ce a decis multiplul câştigător al Ligii Campionilor

Carlo Ancelotti a pus capăt sâmbătă oricărui dubiu cu privire la viitorul său imediat, afirmând că va onora ultimul an de contract cu Real Madrid, pe fondul interesului manifestat de Brazilia.

Urmărește
691 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti pune capăt oricărui dubiu cu privire la viitorul său imediat la Real Madrid. Ce a decis multiplul câştigător al Ligii Campionilor

Carlo Ancelotti pune capăt oricărui dubiu cu privire la viitorul său imediat la Real Madrid. Ce a decis multiplul câştigător al Ligii Campionilor

Preşedintele Federaţiei braziliene de fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, a declarat în martie pentru Reuters că Ancelotti ar fi o alegere evidentă pentru a ocupa postul vacant de manager al naţionalei dacă ar fi disponibil la finalul sezonului european.

După umilitoarea înfrângere cu 4-0 suferită de Real în faţa lui Manchester City, miercuri, în a doua manşă a semifinalei Ligii Campionilor, au crescut speculaţiile că postul său este ameninţat, Real nereuşind, de asemenea, să câştige titlul în La Liga, care a revenit rivalilor de la Barcelona, cu patru meciuri înainte de final.

"Toată lumea ştie foarte bine care este situaţia mea: am contract până la finalul sezonului 2024 şi vreau să rămân", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă, vizibil iritat când a fost întrebat din nou despre interesul Braziliei.

Când un reporter l-a întrebat dacă clubul l-a asigurat că va rămâne, Ancelotti a răspuns cu un categoric: "Da!".

Cu toate acestea, Real nu a făcut o declaraţie oficială cu privire la viitorul lui Ancelotti.

Federaţia braziliană de fotbal nu a răspuns pentru Reuters sâmbătă, dar preşedintele acesteia a declarat recent că este dispusă să îl aştepte pe Ancelotti până în iunie pentru a putea evalua alte opţiuni, printre care Jose Mourinho de la AS Roma şi Jorge Jesus de la Fenerbahce.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici