Carlos Alberto Parreira critică organizarea CM: Am ratat ocazia de a arăta o Brazilie diferită

Fostul selecţioner Carlos Alberto Parreira, în prezent coordonator tehnic al echipei Braziliei, a criticat organizarea Cupei Mondiale din acest an, precizând că brazilienii au ratat ocazia de a arăta că pot găzdui turneul în condiţii bune.

114 afișări
Imaginea articolului Carlos Alberto Parreira critică organizarea CM: Am ratat ocazia de a arăta o Brazilie diferită

Carlos Alberto Parreira critică organizarea CM: Am ratat ocazia de a arăta o Brazilie diferită

"Cupa Mondială nu înseamnă numai stadioanele. Avem nevoie de aeroporturi, de securitate, de confort. Oamenii care vin din ţări cu o economie foarte bună vor ca atunci când ies din aeroport să poată alege cu ce vor să se deplaseze: tren, metrou, autobuz, taxi... Aici ei nu au opţiuni. Am ratat ocazia de a oferi confort şi de a arăta o Brazilie diferită", a spus Parreira pentru postul de radio CBN.

Carlos Alberto Parreira a criticat şi întârzierile înregistrate la lucrările de mărire a aeroporturilor, în condiţiile în care Brazilia ştie de şapte ani că va găzdui Cupa Mondială.

Cupa Mondială din Brazilia va avea loc în perioada 12 iunie - 13 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici