Carlos Alcaraz a triumfat la Indian Wells

Carlos Alcaraz şi-a apărat cu succes titlul de la Indian Wells, după ce l-a învins duminică pe Daniil Medvedev cu 7-6 (5) 6-1.

607 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz a triumfat la Indian Wells

Alcaraz a triumfat la Indian Wells. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Acesta este primul titlu câştigat de spaniolul în vârstă de numai 20 de ani în 2024.

„Sunt foarte, foarte fericit să ridic acest trofeu, pentru că m-am regăsit la acest turneu şi m-am simţit foarte, foarte bine”, a spus Alcaraz, citat de Reuters.

Alcaraz a început anul cu o eliminare în sferturile de finală la Australian Open, înainte de a fi eliminat în semifinale la Buenos Aires şi de a se retrage din primul său meci de la Rio de Janeiro din cauza unei accidentări la gleznă.

Numărul doi mondial a spus că va lua de la Indian Wells o lecţie valoroasă, împreună cu trofeul şi un cec de 1,1 milioane de dolari.

„Nu contează ce probleme ai. Dacă crezi în tine, dacă ai o echipă foarte bună în jurul tău, dacă munceşti din greu, totul se poate schimba”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici