Carlos Alcaraz ajunge în finala Argentina Open. Va juca împotriva britanicului Cameron Norrie

Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, a ajuns sâmbătă în finala Openului Argentinei, încercând să câştige primul său titlu din 2023, după ce a revenit după o pauză de aproape patru luni de la accidentare, scrie Reuters.

106 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz ajunge în finala Argentina Open. Va juca împotriva britanicului Cameron Norrie

Carlos Alcaraz, Facebook

Spaniolul l-a învins în semifinală pe compatriotul Bernabe Zapata Miralles cu 6-2 6-2 şi va juca împotriva britanicului Cameron Norrie în meciul pentru titlu.

Jucătorul în vârstă de 19 ani s-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări la picior şi a pierdut locul întâi în clasament în favoarea lui Novak Djokovic, care a câştigat turneul.

„Am fost puţin abătut după accidentare, aşa că a trebuit să-mi recuperez în aceste patru luni încrederea şi ritmul”, a declarat Alcaraz. „Să mă întorc pentru primul meu turneu din 2023 şi să ajung în finală este atât de special pentru mine”, a mai spus el.

Alcaraz a câştigat trei din cele patru întâlniri cu Norrie şi se aşteaptă la un test dificil împotriva lui, duminică, în cadrul finale turneului ATP 250 pe zgură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici