Carmen Amariei: Nu mai sunt antrenor la SCM Craiova, mi s-au imputat probleme organizatorice

Carmen Amariei a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu mai este antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova, intrând într-un preaviz de 15 zile, conducerea clubului imputându-i "probleme organizatorice", iar în locul său fiind numit Gheorghe Sbora.

356 afișări
Imaginea articolului Carmen Amariei: Nu mai sunt antrenor la SCM Craiova, mi s-au imputat probleme organizatorice

Carmen Amariei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Carmen Amariei a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a fost anunţată de decizia conducerii clubului joi după-amiază.

"Am condus antrenamentul de dimineaţă, iar după-amiază am fost chemată la club. Noul preşedinte, Victor Lazarciuc, mi-a spus că primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, doreşte cu orice preţ rezilierea contractului cu mine, că mi s-a trimis prin poştă un preaviz de 15 zile şi că noul antrenor este Gheorge Sbora. Mi s-au imputat probleme organizatorice, adică cele două meciuri pierdute la masa verde, expirarea vizelor medicale, expirarea vizei de joc a unei jucătoare extra-comunitare, acuzaţii care îmi sunt neclare, pentru că nu sunt prevăzute în fişa postului de antrenor. Cu acelaşi preşedinte, cu două zile înainte discutam de transferuri, ce antrenor secund şi ce portari aducem pentru sezonul viitor", a declarat Amariei.

Ea susţine că va discuta cu avocatul său, pentru a vedea în ce condiţii clubul are dreptul să-i rezilieze unilateral contractul invocând probleme organizatorice, "atâta timp cât echipa a avut un organizator de competiţii".

Carmen Amariei regretă situaţia în care s-a ajuns şi spune că, deşi obiectivul echipei a fost clasarea în primele şapte locuri şi a încheiat sezonul regulat pe locul 10, au fost mai mulţi factori care au contribuit la neîndeplinirea acestuia.

"Am plecat la drum foarte optimistă şi încrezătoare, am avut rezultate bune la început de campionat. Au urmat probleme mari, inclusiv de lot, am pierdut jucătoare, unele au plecat, una este una însărcinată, au fost accidentări, iar toate acestea nu ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. Au fost şi multe piedici din afara echipei, dar ce pot să spun acum? Vom vedea ce înseamnă această reziliere unilaterală a contractului. Le urez multă baftă şi îi urez succes noului antrenor", a adăugat Carmen Amariei.

SCM Craiova a încheiat sezonul regulat al Ligii Naţionale pe locul 10, urmând să joace în play-out cu formaţia de pe locul 9, Universitatea Neptun Constanţa.

În sezonul 2013-2014, echipa craioveană a pierdut două meciuri la "masa verde", pentru folosirea a două handbaliste fără drept de joc şi expirarea vizelor medicale, ca urmare fiind penalizată şi cu două puncte în clasament, în afara înfrângerilor cu 0-10.

SCM Craiova a fost prima echipă pe care Carmen Amariei a condus-o în calitate de antrenor, după ce şi-a încheiat cariera de jucătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici