Cârţu a fost agresat verbal de Mititelu. Va face plângere la poliţie împotriva acestuia

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat că a fost agresat verbal, miercuri seară, de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelul, şi de un bodyguard al său, în momentul în care a ieşit de la o emisiune a unui post TV local, tehnicianul precizând că va depune plângere la poliţie în urma incidentului.

223 afișări
Imaginea articolului Cârţu a fost agresat verbal de Mititelu. Va face plângere la poliţie împotriva acestuia

Sorin Cârţu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Alături de Gigi Neţoiu şi de Rodion Cămătaru, Cârţu a participat la o emisiune TV a unui post din Craiova, ce avea drept subiect înfiinţarea unei noi echipe de fotbal în oraş. La ieşirea de la postul TV, Cârţu a avut o dispută verbală cu un bodyguard al lui Mititelu şi ulterior cu patronul Universităţii Craiova. Sediul firmei lui Mititelu se află în apropierea clădirii în care se află televiziunea.

"Am avut o emisiune la un post TV care este apropiat de locul unde îşi face veacul Mitittelu. Şi am ieşti de acolo să mergem în oraş. Şi în momentul în care mergeam am fost agresat verbal de unul dintre bodyguarzii lui Mititelu. Eu am răspuns, dacă a insistat. I-am spus: 'îmi dau seama, ce valoare ai, dacă eşti angajatul lui Mititelu'. Între timp a ieşit Mititelu si a început scandalul cu Mititelul şi bodyguarzii după el. Unul dintre bodyguarzi a încercat să mă lovească. Nu o să las nelămurită problema. O să-l chem la poliţie să discutăm. Sunt de 55 de ani în oraşul ăsta şi am pretenţia ca să nu mă agreseze nimeni pe stradă, aşa cum eu nu agresez pe nimeni. Dacă ţăranul ăsta de la Valea Boului crede că aşa trebuie să se comporte în oraşul Craiova e treaba lui. S-a mai întâmplat o dată să fiu agresat de Mititelu pe stradă. Bodyguardul a încercat să dea în mine, am martori, era şi Gigi Neţoiu şi Cami, şi mâine o să depun o reclamaţie scrisă pentru că nu vreau să las treaba aşa. Păi ce facem, aducem Valea Boului la Craiova? Vrem să ducem urbanismul la Valea Boului, nu să aducem Valea Boului la Craiova", a declarat Cârţu la DolceSport.

În replică, Mititelu susţine că a fost jignit de Sorin Cârţu în timpul emisiunii şi antrenorul a fost cel care a declanşat conflictul, înjurându-l pe angajatul său la ieşirea din sediul televiciunii.

"El e agresorul de fapt şi acum pozează în victimă. În ultimul timp am fost subiectul multor bârfe, cum că bodyguarzii mei bat oamenii prin oraş. El a fost la acea emisiune unde a proferat numai injurii şi jigniri la adresa mea şi numai minciuni. Şi când a ieşit de acolo, a trecut prin faţa firmei noastre şi băiatul ăsta, al meu, care nu e bodyguard cum susţine Cârţu, e un băiat cu studii superioare, i-a spus: 'băi, Cârţule, dar competent eşti tu!' Atât i-a spus. Şi în momentul acela a început o ploaie de înjurături a la Cârţu, la familie, la... pentru că el este cel mai scârbos om de pe planetă la înjurături. Înjură de 200 de ori pe minut. El a început şi ce să facă băieţii ăia, să se uite cum înjură Cârţu. Eu am ieşit să aplanez conflictul. Normal că am ajuns să înjur şi eu, dar el a dat drumul la agresiunea verbală", a povestit Mititelu la GspTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici