Cârţu: A fost cel mai slab meci al echipei Pandurii de când am revenit

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat, vineri, după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, că acesta a fost cel mai slab meci al echipei Pandurii Târgu Jiu de când a revenit el la conducerea tehnică.

19 afișări
Imaginea articolului Cârţu: A fost cel mai slab meci al echipei Pandurii de când am revenit

Cârţu: A fost cel mai slab meci al echipei Pandurii de când am revenit (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu sunt mulţumit de joc, ci doar de rezultat. E cel mai slab meci al echipei mele de când am revenit. Nici Galaţiul nu cred că putea face mai mult, până la urmă a jucat în 10 oameni mai bine de o oră. Nici noi nu le-am oferit prea multe şi aşa le-am oferit un gol în inferioritate numerică. Dacă le ofeream mai multe cred că eram fraierii campionatului", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a respins speculaţiile potrivit cărora meciul ar fi fost unul "aranjat": "Ce blat? Dacă era să fie ceva luam trei puncte, asta ne ajuta".

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), vineri, pe teren propriu, cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, în primul meci al etapei a XXV-a a Ligii I. Din minutul 23, Oţelul a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Axente a fost eliminat, deoarece l-a lovit cu cotul pe Novak Martinovici, ulterior jucătorul gorjenilor fiind transportat la spital.

Martinovici a revenit la stadion în timpul meciului, cu un bandaj la ochi.

Sorin Cârţu a revenit la conducerea tehnică a formaţiei Pandurii la 17 martie. El a mai antrenat echipa din Târgu Jiu în sezonul 2008-2009 şi în primele 11 etape din această ediţie de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici