Cârţu a fost suspendat de conducerea clubului Pandurii, Bejinaru este noul antrenor

Consiliul de Administraţie al grupării Pandurii Târgu Jiu a decis, marţi, suspendarea din funcţie a antrenorului Sorin Cârţu şi a stafului său tehnic, de pregătirea echipei în ultimele două etape ale sezonului urmând să se ocupe Florin Bejinaru.

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu a fost suspendat de conducerea clubului Pandurii, Bejinaru este noul antrenor

Cârţu a fost suspendat de conducerea clubului Pandurii, Bejinaru este noul antrenor (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, întrunit în data de 11 mai 2010, a decis suspendarea din funcţie a antrenorului principal al echipei Pandurii, Sorin Cârţu, şi a întregului său staf tehnic. Celor trei antrenori Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon. Pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru", se arată în comunicatul clubului Pandurii Târgu Jiu.

Florin Bejinaru a fost jucător la Pandurii şi în ultimele şapte sezoane a îndeplinit funcţia de antrenor secund, contribuind la promovarea echipei în Liga I alături de Emil Săndoi.

Pandurii Târgu Jiu se află, cu două etape înaintea finalului campionatului, pe locul 16, retrogradabil, cu 30 de puncte, la trei puncte pe prima poziţie care asigură prezenţa şi în viitorul sezon al Ligii I (14), ocupată de Unversitatea Craiova.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici