Cârţu: Avem mulţi jucători extracomunitari, să vedem cum îi combinăm

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, că are foarte mulţi jucători extracomunitari în lot, precizând că are probleme în a-i putea "combina" pe aceştia la meciul cu FC Braşov, în condiţiile în care are voie să alinieze numai 5 fotbalişti din afara Uniunii Europene.

18 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Avem mulţi jucători extracomunitari, să vedem cum îi combinăm

Cârţu: Avem mulţi jucători extracomunitari, să vedem cum îi combinăm (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Pandurii primesc, sâmbătă, de la ora 15.00, vizita celor de la FC Braşov, într-un meci din etapa XXIX a Ligii I, considerat decisiv pentru menţinerea echipei din Târgu Jiu în lupta pentru evitarea retrogradării.

La Pandurii evoluează în acest moment zece jucători străini, Mingote, Stromajer, Livshit, Martinovici, Lazici, Raskovici, Vranjes, Kamara, Cardoso şi Tremonti, dintre aceştia doar primii doi fiind comunitari.

"Vedem ce se va schimba pentru meciul cu FC Braşov la ora jocului. E normal să schimbăm ceva dacă vrem victoria, nu putem juca fără portar dacă vrem să batem. Trebuie să ne adaptăm pentru situaţia meciului. E dificil şi la noi acum, pentru că avem foarte mulţi extracomunitari şi trebuie să vedem cum îi combinăm", a afirmat Cârţu.

Pentru a completa lotul Cârţi a mai apelat şi la jucători trimişi la echipa a doua, Stancu şi Ghindeanu, antrenorul precizând că de acum face uitate toate greşelile anterioare:

"Le-am spus să nu se mai uite nimeni în spate, aceştia sunt jucătorii cu care merg mai departe. Nu mă mai uit în urmă şi nu mai vreau să le văd greşelile. Sunt probleme cu care ne confruntăm, accidentări sau cele cu cartonaşele şi sunt foarte grele. Ai jucători indisponibili foarte importanţi pe care îi plăteşti la un anumit standard şi nu-l poţi folosi când ai nevoie."

Tehnicianul speră ca norocul să-şi întoarcă faţa către echipa sa, care nu a beneficiat de prea multă şansă la ultimele meciuri.

"Mă gândesc că poate vom avea mai multă şansă la meciul cu FC Braşov decât la alte partide. Sunt meciuri la care am obţinut puţine puncte, deşi meritam mai mult, dar poate vine şi la noi soarele pe strada noastră şi o să dăm goluri prin ultimele minute ori să-şi dea adversarul autogoluri, poate un pancreas pus la momentul potrivit sau se poate da cu orice fel de organ, numai să intre mingea în poartă. Sunt foarte multe echipe care acumulează puncte pe şansă sau autogoluri", a adăugat Sorin Cârţu.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici