Cârţu: CFR poate fi blocată de Craiova

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, marţi, că gruparea Universitatea Craiova poate obţine un rezultat pozitiv în partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, nefiind impresionat de jocul prestat de campioana României.

13 afișări
Imaginea articolului Cârţu: CFR poate fi blocată de Craiova

Cârţu: CFR poate fi blocată de Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"CFR poate fi blocată de Craiova. Clujenii nu m-au impresionat în mod deosebit în acest început de campionat. În afara meciului cu Rapid, au jucat chiar modest. Faptul ca Dubarbier nu joacă este un avantaj pentru Craiova. Este un jucător greu de ţinut în general. Are viteză, sclipiri", a spus Cârţu.

Mijlocaşul Sebastian Dubarbier nu va evolua în partida cu Universitatea Craiova din cauza eliminării din finalul partidei cu Rapid, contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Sorin Cârţu a afirmat că fotbalistul Eugen Trică nu este în formă în această perioadă. "Trică nu este în momentul de faţă la forma sa maximă. Este un fotbalist valoros, dar trece şi el printr-o formă nu tocmai bună, dar după cum îl ştiu tocmai la asemenea meciuri îşi revine. De obicei, Trică te arde când joacă împotriva Universităţii sau a antrenorului Cârţu. Pe unde ne-a prins, Trică şi-a scos pârleala cu noi", a precizat tehnicianul oltean.

Sorin Cârţu regretă că jucătorul grupării oltene, Cosmin Gângioveanu, nu va putea evolua tot din cauza unei suspendări. "La acest meci, păcat că Universităţii îi lipseşte Gângioveanu. Dacă ar fi să-i dau un sfat lui Nicolo Napoli i-aş spune că nu trebuie sa înceapă meciurile fără el printre titulari. Nu ai voie să laşi un aşa jucător rezervă. Este un fotbalist care atunci când are mingea la picior nu ştii niciodată ce face, este surpinzător, tehnic şi face totul în viteză. Jucători ca el, sunt rari în ziua de azi", a completat Cârţu.

Partida CFR Cluj - Universitatea Craiova, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici