Cârţu: Conducerea clubului a dat hârtie pentru foarte mulţi jucători să plece liberi

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu, că a ajuns la un acord cu preşedintele Marin Condescu ca doar trei jucători să plece, Alin Rus, Sergiu Mândrean şi Valentin Simion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7 afișări

"E decizia clubului de a se despărţi de anumiţi jucători şi nu o comentez. Sunt antrenor şi îi pregătesc pe cei care îi am la dispoziţie. Conducerea clubului a dat hârtie pentru foarte mulţi jucători să plece liberi, dar până la urmă am căzut de comun acord cu preşedintele să fie decât vreo trei jucători care să plece, Rus, Mândrean şi Simion. Este un sfârşit de campionat pe care dacă suntem toţi montaţi pentru interesul clubului, putem să-l revigorăm şi plecăm la drum să vedem ce putem realiza", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu, aflat de mai mult timp în silenzio stampa, a precizat că va vorbi de acum la conferinţele de presă, dar a solicitat să se redea exact declaraţiile sale pentru a nu mai intra în conflict cu jucătorii: "Acestea au fost problemele despre care voiam să vorbim şi vreau să spun că voi vorbi de acum înainte la conferinţele de presă, dar vreau să fie transmise discuţiile pe care le avem exact aşa cum le spun eu. Pentru că dacă eu spun că Stanca greşeşte nu trebuie scris că Stanca e vinovat pentru eşec şi nu înseamnă că echipa a pierdut meciul din acel motiv. Eu ştiu foarte bine ce spun atunci când transmit ceva şi aş vrea să se scrie şi să se dea în presă ceea ce spun eu, nu interpretări. Şi presa greşeşete aici câ întreabă jucătorul cum i se pare antrenorul, păi cum să întrebi elevul cum i se pare profesorul de matematică? Când el nu ştie nici lecţia, ce să spună el de profesor, el va spune mereu că nu-i place".

Cârţu a condus, marţi, un antrenament cu echipa, de la acesta lipsind doar cei trei jucători care şi-au reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu, Rus, Mândrean şi Simion.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat că jucătorii care au nemulţumiri sunt liberi să plece de la echipă: "Sorin Cârţu are tot spirijinul nostru, iar dacă au existat jucători care au gândit la un moment dat că pot să-l facă să plece pe Sorin Cârţu de la Pandurii eu le spun că s-au înşelat. Ei sunt liberi să plece cum le-am spus dar Sorin Cârţu rămâne. Sper ca el să nu abandoneze lupta şi chiar dacă vor mai fi perioade grele noi trebuie să trecem împreună peste ele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici