Cârţu: Conducerea nu poate imputa jucătorilor sau antrenorilor meciurile pierdute în minutul 90

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, suspendat, miercuri, din funcţie, a declarat că oficialii din conducerea clubului nu pot imputa jucătorilor sau antrenorilor partidele pierdute în minutul 90.

26 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Conducerea nu poate imputa jucătorilor sau antrenorilor meciurile pierdute în minutul 90

Cârţu: Conducerea nu poate imputa jucătorilor sau antrenorilor meciurile pierdute în minutul 90 (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sunt supărat pe mine că nu am reuşit să realizez ceea ce voiam. Dar asta este, am încercat tot ce am crezut eu că e bine. Şi acum, dacă aş da timpul înapoi, tot aşa aş proceda. Nu poţi să impuţi jucătorilor sau antrenorilor nişte meciuri care se pierd în minutul 90. Astea la fel de bine puteai să le câştigi. Puteam acum să avem încă trei puncte în plus la fel cum nu le avem. Dar ce să fac, nu pot să antrenez norocul sau ghinionul. Poate sunt eu într-o perioadă mai ghinionistă. Soarta însă nu o poate schimba nimeni", a spus Cârţu.

Tehnicianul a menţionat că nu are nici un fel de pretenţie de la clubul Pandurii şi că este de acord cu o reziliere a contractului.

"Nu ştiu exact cum s-a decis acolo, eu ştiu doar că sunt suspendat până la finalul acestui campionat. Eu nu am nicio treabă, nu o să încerc nu ştiu ce procese, ei ştiu cum stă treaba şi că eu nu fac nimic. Probabil că preşedintele e supărat, de aceea s-a luat această decizie. E normal să fie supărat în situaţia asta. Cu domnul Burlan, directorul SNLO, am vorbit. Mi-a comunicat doar că voi rămâne în cadrul clubului, dar pe mine nu mă interesează şi nu fac nici un fel de comentarii faţă de ceea ce s-a întâmplat. Se poate şi întrerupe unilateral contractul, eu nu am nici un fel de pretenţii de la Pandurii", a precizat antrenorul.

Consiliul de Administraţie al grupării Pandurii Târgu Jiu a decis, marţi, suspendarea din funcţie a antrenorului Sorin Cârţu şi a stafului său tehnic, de pregătirea echipei în ultimele două etape ale sezonului urmând să se ocupe Florin Bejinaru.

Pandurii Târgu Jiu se află, cu două etape înaintea finalului campionatului, pe locul 16, retrogradabil, cu 30 de puncte, la trei puncte pe prima poziţie care asigură prezenţa şi în viitorul sezon al Ligii I (14), ocupată de Unversitatea Craiova.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici