Cârţu despre meciul cu FC Basel: Este cel mai important al sezonului

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, luni, că partida pe care CFR Cluj o va susţine în faţa echipei FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor, este cea mai importantă a sezonului pentru formaţia sa, informează www.prosport.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Cârţu despre meciul cu FC Basel: Este cel mai important al sezonului

Cârţu despre meciul cu FC Basel: Este cel mai important al sezonului (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu ne mai interesează acum că am câştigat în partida tur. E cel mai important meci al sezonului, e un joc de a fi sau a nu fi. Aşa văd eu partida asta. Jucătorii au o primă bună, dar important e să o poţi lua. Apoi şi pentru imaginea clubului e extrem de important ce vom face mâine. Şi meciul nul ne menţine în competiţie. Ştiu că dacă mâine nu facem un rezultat bun nu vom mai avea cum să îndreptăm situaţia", a spus Cârţu, potrivit www.prosport.ro.

Căpitanul Ricardo Cadu speră la calificarea în primăvara europeană. "E important dacă scoatem un rezultat pozitiv aici, putem spera la primăvara Ligii Europa. Dacă scoatem un rezultat bun avem 99 la sută şanse de a juca în primăvara. Avem cu cine-l înlocui pe De Zerbi suntem un lot valoros, nu ar trebui să ne gândim la problemele medicale", a afirmat Cadu.

Meciul FC Basel - CFR Cluj are loc, marţi, de la ora 21.45, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici