Cârţu: Dică şi Stancu vor să vină la Pandurii, dar din vară

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a confirmat, luni, tratativele pentru transferul jucătorilor Emil Dică şi Ionuţ Stancu de la Rapid.

31 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Dică şi Stancu vor să vină la Pandurii, dar din vară

Cârţu: Dică şi Stancu vor să vină la Pandurii, dar din vară (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem deja în discuţii cu Rapid pentru transferul acestor doi jucători. Dică şi Stancu sunt fotbalişti care mi-au plăcut, mai ales că eu am lucrat foarte bine cu ei. I-aş dori la Pandurii, dar acum să vedem şi posibilitatea clubului nostru de a-i convinge pe cei de la Rapid să-i dea şi pe jucători să ajungă la Pandurii. Pentru că ştiţi cum este: nu-i de ajuns să vrei, trebuie să mai şi poţi! Ei sunt jucători buni şi mai sunt doriţi şi de alte cluburi", a afirmat Cârţu.

Tehnicianul a mai precizat că în cazul lui Dică a ajuns chiar la un acord pentru un transfer din vară la Pandurii : "La Dică putem vorbi de un contract abia la vară, pentru că el mai are încă un contract pentru 6 luni cu Rapid. El şi-a exprimat dorinţa de a nu-şi mai prelungi contractul şi de aceea a şi fost trimis la echipa a doua a Rapidului. El vrea să vină la noi din vară, la fel ca şi Stancu. La jucătorii de care am vorbit sunt nişte probleme pe care trebuie să le rezolve, dar cel puţin ştiu că ei îşi doresc să vină la Pandurii. Trebuie să putem şi noi să le oferim sumele pe care ei le cer pentru că sunt jucători cu experienţă competiţională şi automat au şi ei anumite pretenţii. Sper să se încadreze şi în lista noastră de salarizare".

Sorin Cârţu a precizat că nu-şi doreşte decât maxim patru transferuri în această iarnă: "În mod sigur vom face trei-patru transferuri. Ne trebuie pentru compartimentul defensiv un fundaş central, respectiv un fundaş stânga şi ne mai trebuie pentru compartimentul de mijloc un jucător. Ori, Ionuţ Stancu ne-ar acoperi şi problema de fundaş şi pe cea de mijloc. Este un jucător mobil ca şi Dică dealtfel. Eu am discutat cu ei şi le-am propus un transfer la Pandurii dar nu depinde numai de ei", a comentat Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici