Cârţu: E aberant să vorbeşti despre schimbări de antrenor

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că articolele apărute în presă care anunţau posibila sa înlocuire cu Dan Petrescu sau Ladislau Boloni sunt "aberante şi lipsite de respect".

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu: E aberant să vorbeşti despre schimbări de antrenor

Cârţu: E aberant să vorbeşti despre schimbări de antrenor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mi se pare aberant să vorbeşti acum despre ceea ce se întâmplă în iarnă. Nu e decât rea-voinţă şi lipsă de profesionalism în acele articole. E rău pentru jucători, le creaţi o stare de presiune sau, invers, o stare de superficialitate. Am înţeles că şi Mandorlini se plângea tocmai de faptul că după orice rezultat prost apăreau astfel de materiale prin presă. Oricum, sunt un tip realist şi conştient că nu o să rămân toată viaţa aici, la CFR. Doar rezultatele mă ţin", a declarat Sorin Cârţu care l-a lăudat pe Dan Petrescu: "Vizavi de Dan Petrescu pot spune că e cea mai bună alegere".

Tehnicianul echipei campioane a declarat referitor la partida de duminică, împotriva Unirii Urziceni, că CFR Cluj are doar varianta victoriei.

"Trebuie să câştigăm, sper ca jucătorii să intre doar cu acest gând pe teren. Urziceniul e o echipă greu de învins. E o echipă care stă în joc indiferent de rezultat, care poate întoarce uşor soarta unui joc. Au bătut pe Steaua şi Dinamo, într-adevăr, dar atunci evoluau pe teren propriu", a mai spus Cârţu.

Acesta a continuat într-o notă ironică, făcând referire la partida pierdută cu Bayern Munchen, scor 2-3. "Îmi reproşez faptul că nu am pregătit mai bine echipa la Munchen, să atacăm mult mai mult poarta, să avem ocazii după ocazii şi să mai dăm încă vreo două-trei goluri. Bayern e o echipă accesibilă, nu ştiu de ce s-a mai înscris în Liga Campionilor", a mai spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici