Cârţu: Fără un rezultat pozitiv la Timişoara nu mai putem recupera distanţa faţă de primele locuri

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul din deplasare cu FC Timişoara este hotărâtor pentru formaţia pe care o conduce, un rezultat negativ anulând şansele grupării "roş-albastre" pentru primele două locuri la sfârşitul campionatului.

15 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Fără un rezultat pozitiv la Timişoara nu mai putem recupera distanţa faţă de primele locuri

Cârţu: Fără un rezultat pozitiv la Timişoara nu mai putem recupera distanţa faţă de primele locuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din păcate cam asta e realitatea. Mai sunt atâtea etape, în 11 etape se pot întâmpla multe, dar e greu de crezut că în eventualitatea în care nu facem un rezultat pozitiv distanţa dintre noi şi Galaţi, Timişoara mai poate fi recuperată în această perioadă. Nu trebuia să se ajungă aici. Nu cred că este o diferenţă aşa mare între ceea ce se vrea la Steaua şi ce s-a realizat, să fie atâtea puncte distanţă", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu este conştient că publicul de pe stadionul "Dan Păltinişanu" va crea o atmosferă specială la meciul Poli Timişoara - Steaua.

"Nu ştiu cât o va ajuta pe Poli sau pe noi, dar va fi o atmosferă propice pentru o atmosferă de gală. Este un oraş care are o anumită tentă anti-Bucureşti şi anti echipe din Bucureşti. Mai e şi şansa asta de a câştiga campionatul, sunt convins că vor fi alături de tot ce înseamnă Poli Timişoara", a mai spus el.

El consideră că absenţele din lotul timişorean, Zicu şi Bourceanu suspendaţi, Curtean incert, nu sunt decisive pentru rezultatul întâlnirii.

"Nici noi nu avem tot lotul la dispoziţie, lucrurile sunt pe undeva echilibrate. Szekely, Galamaz, Ricardo s-au pregătit la un nivel mai puţin ridicat, măcar în prima parte a acestei perioade, săptămâna asta au fost cu echipa. Am înţeles că Răduţ ar fi acum de ultimă oră. Mai avem şi azi antrenament şi mâine, mai e timp să vedem", a mai spus Cârţu.

Antrenorul echipei Steaua nu a dorit să comenteze ultimele declaraţii ale preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, referitoare la el.

Steaua întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.30, în deplasare, formaţia FC Timişoara, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici