Cârţu glumeşte pe seama situaţiei de la Dinamo: Să le mai ridice Poliţia nişte jucători la încălzire

Antrenorul FC Steaua, Sorin Cârţu, a glumit pe seama situaţiei de la Dinamo după ce Andrei Mărgăritescu a fost ridicat de poliţişti de lângă coechipierii săi, pe aeroportul Otopeni, afirmând că ar fi preferat să fie mai mulţi jucători dinamovişti titulari ridicaţi de la încălzire înaintea derbiului.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu glumeşte pe seama situaţiei de la Dinamo: Să le mai ridice Poliţia nişte jucători la încălzire

Cârţu glumeşte pe seama situaţiei de la Dinamo: Să le mai ridice Poliţia nişte jucători la încălzire (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Să ia cât mai mulţi dinamovişti ca să fie afectaţi înainte de derbi. Să ia şi nişte titulari, să mai ia din ei la încălzire, în ziua meciului", a spus Cârţu în emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport.

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar Cristian Munteanu sunt audiaţi, la ora transmiterii acestei ştiri, la Serviciul Furturi Auto în legătură cu folosirea unui autoturism de lux care figurează furat.

Mărgăritescu, pentru că nu a fost găsit de anchetatori la descinderile dispuse marţi dimineaţa, a fost ridicat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în jurul orei 17.15, unde urma să se îmbarce cu coechipierii într-o cursă aeriană către Cluj-Napoca. De la Cluj-Napoca, Dinamo a plecat către Bistriţa, unde va întâlni, miercuri, pe Gloria, în manşa tur a semifinalelor Cupei României.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar şef Diana Sarca, a declarat, marţi, că jucătorii Cristian Munteanu şi Andrei Mărgăritescu au fost ultimii proprietari ai unui automobil marca Audi A8, care a fost revândut de mai multe ori, după ce a fost declarat furat.

Meciul Steaua-Dinamo este programat luni, de la ora 2030, în etapa XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici