Cârţu: Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog pe fani să vină la stadion

Tehnicianul stelist Sorin Cârţu a declarat, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 3-1, că poate evoluţia elevilor săi ar fi fost mai bună dacă publicul ar fi fost mai numeros şi a făcut un apel ca suporterii să vină la stadion, cerându-şi scuze pentru înfrângerea din derbiul cu Dinamo.

966 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog pe fani să vină la stadion

Cârţu: Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog pe fani să vină la stadion (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Dacă ar fi fost mai multă lume poate evoluţia noastră ar fi fost şi mai bună. Nu e plăcut pentru un fotbalist să joace cu puţini spectatori şi ăia care sunt să-i înjure. Poate că jucătorii merită să fie taxaţi prin absenţa de la stadion, pentru că au pierdut meciul cu Dinamo. Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog să vină la stadion. Trebuie să înţeleagă şi ei că e un moment dificil", a spus Cârţu.

Tehnicianul consideră că golurile înscrise de Nicolae Dică reprezintă un răspuns al jucătorului la încrederea pe care i-a acordat-o.

"Iar de asta poate s-a şi simţit dator după fiecare gol să ne felicităm reciproc", a adăugat el.

Cârţu a precizat că este mulţumit de jocul elevilor săi în meciul cu Gloria, dar ar fi vrut mai multă rapiditate şi mai puţine pase simple greşite.

"A fost inacceptabil golul primit pentru o echipă care se respectă. I-am avertizat înaintea jocului de acţiunile lui Băjenaru", a menţionat antrenorul Stelei.

Sorin Cârţu a spus că partida cu Rapid, de miercuri, este al doilea derbi, un meci de orgoliu, în care rezultatul contează foarte mult.

"Sper ca suporterii să vină la stadion şi să creeze o atmosferă ca în meciul cu Dinamo. Faptul că Marian Rada a trecut la conducerea tehnică a echipei Rapid nu e un lucru bun pentru noi în perspectiva meciului. Rada e de mult timp la club, ştie bine jucătorii şi jucătorii sunt familiarizaţi cu el. Iar când s schimbă antrenorul apare şi o anumită şansă", a afirmat Cârţu.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Onofraş '24 şi Dică '43, '51. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Bâlbă, în minutul 26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici