Cârţu: Mai avem nevoie de 12 puncte pentru a ne salva de la retrogradare

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, că are încredere în potenţialul jucătorilor săi că pot obţine 12 puncte pentru a se salva de la retrogradare.

15 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Mai avem nevoie de 12 puncte pentru a ne salva de la retrogradare

Cârţu: Mai avem nevoie de 12 puncte pentru a ne salva de la retrogradare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Dacă mai facem 12 puncte, cu 38 de puncte ai şanse să te salvezi. Sunt posibilităţi acum, pot fi obţinute nişte victorii, jucăm acum cu Braşovul, de ce n-am putea obţine victoria? Mai avem meci cu Iaşiul, de ce să nu putem obţine victoria, dacă vrem să stăm în prima ligă trebuie să batem. Dacă nu eşti în stare să baţi Iaşiul, atunci te duci în Divizia B, este clar, e meciul direct. Apoi jucăm ultimul meci la Alba Iulia, atunci se ştie dacă ei mai sunt în Liga I sau nu", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu crede că poate obţine 12 puncte din partidele cu FC Braşov, Poli Iaşi, Gloria Bistriţa şi Unirea Alba Iulia.

"Vedem ce vom face pentru că şi din celelalte meciuri se mai pot lua puncte. Sunt meciuri în care putem să ne impunem. Nu este exclusă posibilitatea a patru victorii. Dar trebuie să poţi să le faci. Noi am fi putut bate şi Steaua şi Dinamo, dar ne-am speriat de o asemenea posibilitate şi n-am avut psihicul acela tare de a acţiona şi a da lovitura la nişte meciuri la care speranţele în cele trei puncte nu erau atât de mari. Dar noi le-am avut în mână şi nu le-am putut lua, alţii le-au luat. Trebuie să crezi şi să joci", a explicat Cârţu.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici