Cârţu: Mititelu ar trebui să vândă jucători pentru a salva Universitatea Craiova

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, că patronul Adrian Mititelu ar trebui să vândă câţiva jucători pentru a face rost de bani şi pentru a salva astfel formaţia oltenă, confruntată cu mari probleme financiare.

17 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Mititelu ar trebui să vândă jucători pentru a salva Universitatea Craiova

Cârţu: Mititelu ar trebui să vândă jucători pentru a salva Universitatea Craiova (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"După mine sunt două variante. Ori vinzi echipa, ori din jucători. Dar prima variantă pică din start, pentru că lumea din gură ajută, concret nimeni nu vine cu bani. A doua variantă vinzi din jucători, faci echipa cu forţe interne şi poate fi chiar mai bine. Nici suporterii nu sunt o soluţie, toţi spun doar din gură, dacă pui mâine la nivel de oraş ca cele patru milioane să fie strânse, nu va veni nimeni. A vinde jucători, este o soluţie. Dai şi şansă de afirmare pentru alţii", a spus Cârţu.

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, că gruparea olteană are datorii mari la bugetul de stat şi că este posibil ca formaţia să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici