Cârţu: Mititelu să şteargă titlul din palmares şi să nu se mai laude cu el

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a răspuns, joi, acuzaţiilor aduse de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, referitoare la faptul că titlul din sezonul 1990/1991 a fost câştigat în condiţii dubioase.

18 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Mititelu să şteargă titlul din palmares şi să nu se mai laude cu el

Cârţu: Mititelu să şteargă titlul din palmares şi să nu se mai laude cu el (Imagine: Mediafax Foto)

"Ei încearcă să nege evidenţa. Să cumpere și Mititelu un titlu. Să dea Domnul să ajungă și el într-o situație de acest gen, să cumpere titlul. El de ce nu-l cumpără dacă e șmecher? Să-l șteargă din palmares şi să nu se mai laude cu el! De ce se laudă cu titlul acela atât dacă n-a fost corect obţinut?", a declarat Cârţu.

Cârţu a afirmat că nu este interesat să antreneze Universitatea Craiova atât timp cât Mititelu va fi patron. "Sunt distrus, nu pot să dorm la noapte că nu mai antrenez Craiova! Nu m-a interesat să antrenez Universitatea pe timpul lui. A uitat când îmi trimitea peţitori şi l-am refuzat? Ştie punctul meu, niciodată nu voi antrena Universitatea cu Mititelu. Nu m-a interesat, nu mă interesează şi nu mă va interesa atâta timp cât e el acolo. Nu are acces la mine, de ce să-mi dea mie interzis? E ca şi cum ai spune că ai pierdut potul la 6 din 49, dar dacă nu ai jucat, ce să pierzi?", a spus Cârţu.

Cârţu a adăugat că a creat la Craiova un standard de care cu greu se mai poate trece după ce a câştigat ultimul titlu: "Le-am creat un standard, le-am creat o treaptă pe care ei nu pot să o treacă. Atunci când or trece, atunci pot să vorbească și ei cu mine. Chiar dacă acea performanță a fost făcută acum 10, 15 sau 20 de ani, nu contează. Să treacă și ei treapta aia și când ei o trec pe aia, mai fac eu una. Le promit că mai urc eu una, ca să aibă mereu ceva în față".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici