Cârţu: Ne-a fost din ce în ce mai greu să jucăm pe trei fronturi

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, marţi, la sfârşitul meciului pierdut cu FC Basel, scor 0-1, că jucătorilor săi le-a fost din ce în ce mai greu să reziste în trei competiţii, Liga I, Cupa României şi Liga Campionilor, oboseala fiind unul dintre motivele eşecului din Elveţia.

13 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Ne-a fost din ce în ce mai greu să jucăm pe trei fronturi

Cârţu: Ne-a fost din ce în ce mai greu să jucăm pe trei fronturi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tragem de o parte de jucători, când ăştia dispar din echipă, Culio, care a făcut un meci mai slab asta, Costa, care a evoluat în foarte multe meciuri în ultimul timp, De Zerbi, care nu a putut juca azi, când ei dispar din jocul echipei se simte. Cei care intră în locul lor nu pot să evolueze la acelaşi nivel. Nu e prea mult pentru o echipă românească Liga Campionilor, dar jucând pe trei fronturi, pe sfârşit ne-a fost din ce în ce mai greu", a spus Sorin Cârţu la TVR 1.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată din competiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici