Cârţu: Nu este un rezultat care să mă bucure, dar nici unul care să ne aducă gânduri negre

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat că rezultatul de egalitate obţinut de Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş (0-0), nu este unul care să-l bucure, dar nici unul care să aducă "gânduri negre sau întristare".

9 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu este un rezultat care să mă bucure, dar nici unul care să ne aducă gânduri negre

Cârţu: Nu este un rezultat care să mă bucure, dar nici unul care să ne aducă gânduri negre (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu este un rezultat care să mă bucure, nici pe mine nici pe cei de la echipă, dar nici unul ce să ne aducă gânduri negre sau întristare, aşa cum au fost eşecurile de la alte partide cum a fost cu Internaţional Curtea de Argeş şi Oţelul Galaţi. Nu am ce să reproşez echipei din punct de vedere al modului la care au participat la joc, au vrut şi au încercat mereu şi au supus adversarul la presiune dar atâta am reuşit. La finalizare n-am reuşit prea mult să creăm probleme în faţa unei echipe care se ştie că nu mai este cea de anul trecut şi e o formaţie mult mai realistă şi mai organizată în joc. Deşi faţă de alte meciuri cu Internaţional sau Galaţi, practic nu au avut nici o ocazie, singurul şut spre poartă a fost decât spre final, un şut de la 35-40 de metri care nu putea să-i pună probleme lui Mingote", a punctat Cârţu.

Tehnicanul echipei din Târgu Jiu a precizat că formaţia adversă nu l-a surprins cu nimic la partida de sâmbătă: "Dar aşa în câmp, sigur, şi pe aşezarea lor de 4-5-1 nu ne-au surprins. Chiar dacă au venit cu două vârfuri, totuşi prin mişcarea lui Cigan pe partea dreptă noi am prevăzut totul şi am ştiut toate modurile lor de aşezare şi ce ar putea să facă şi am acţionat în consecinţă în faza de primire a adversarului şi de aceea nu şi-au creat nici un fel de situaţie. Dar şi ei ne-au pus nouă probleme pentru că, fotbalul de casă e altfel, fotbalul e poziţional şi nu mai intru în amănunte. Şi nu mai spun pentru că apoi se va zice din nou că Cârţu îl atacă pe X sau pe Y".

Cârţu a adăugat că în acest joc s-a evidenţiat problema echipei sale la partea de finalizare.

"Nu avem eficacitatea respectivă şi nu ne putem crea avantaj să spunem faţă de adversar. Jocul a fost la discreţia noastră numai că vechile noastre probleme cu finalizare s-au accentuat şi au ieşit în evidenţă. Nu vreau să fac analiza acum dar a fost un adversar incomod, ai noştri au vrut dar toate duelurile au fost duse peste limita regulamentului şi au fost interpretate numai peste Gaz Metan ne-a împiedicat să facem mai multe faze ofensive care până la urmă ar fi ajuns să fie finalizate şi cu gol", a completat Sorin Cârţu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş, în etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici