Cârţu: Nu pot să diger acest rezultat, sunt dezamăgit

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 5-3, din meciul cu FC Vaslui, că este dezamăgit şi nu poate să digere acest rezultat.

12 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu pot să diger acest rezultat, sunt dezamăgit

Cârţu: Nu pot să diger acest rezultat, sunt dezamăgit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Îmi este greu să caracterizez acest meci, este un rezultat ruşinos. Noi am gândit ceva şi a ieşit altceva, ne-am prezentat în faţa unei echipe foarte bune a campionatului. Când faci cadouri e normal ca rezultatul să fie aşa. Nu poţi juca să oferi şanse la jucători ca Wesley, Burdujan sau Adailton. De acum încolo CFR poate să câştige orice meci şi să revină, s-a jucat 33 la sută din campionat. Până în minutul 26 noi am dominat meciul. A venit golul Vasluiului, după care la al doilea gol deja s-a rupt echilibrul. La golul trei oferit cadou deja totul se terminase. Pentru cei care au venit la meci, a fost unul agreabil. Pentru mine nu pot să diger acest rezultat. Mă aşteptam la un rezultat pozitiv, se pare că am supraevaluat echipa. Sunt dezamăgit de tot ce s-a întâmplat. Dacă ne mai gândim şi la perspectiva cu Bayern e şi mai trist. E prea la cald să mă exprim acum după meci", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu consideră că echipa CFR Cluj a primit golurile prea uşor. "Când faci astfel de cadouri unei echipe ca Vaslui, ce să mai speri? La pauză le-am spus jucătorilor că au şansa să revină. Prea uşor au fost primite golurile şi pentru CFR nu este de admis. Ştiam că Vaslui ştia că poate să facă această figură frumoasă. Meciul a fost decis de greşeli individuale. Vrem să uităm cât mai repede acest meci", a precizat Cârţu.

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (2-0), echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sânmărtean '26, Adailton '35, '58 şi Burdujan '63, '87. Pentru CFR Cluj au înscris De Zerbi '59, Bastos '89 şi Emil Dică '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici