Cârţu nu se aştepta să fie suspendat după eliminarea din partida cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, că nu se aştepta să fie suspendat de Comisia de Disciplină a FRF în urma eliminării sale de la meciul cu CFR Cluj, din etapa a XVI-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu nu se aştepta să fie suspendat după eliminarea din partida cu CFR Cluj

Cârţu nu se aştepta să fie suspendat după eliminarea din partida cu CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam să fiu suspendat. E foarte important ceea ce au spus şi ceilalţi care au fost la meci şi observatorul, pentru că nu numai arbitrul decide. A fost şi observator de joc acolo şi poate că el nu a auzit deşi era acolo, dar arbitrul a auzit de la peste 20 de metri de mine! O tribună întreagă striga şi urla şi el m-a auzit doar pe mine că am înjurat? Păi fac cu oricine un experiment să vedem dacă mă aude. Şi să şi redea exact ceea ce spun. A citit pe buze? Nu este adevărat ceea ce s-a scris în raportul de joc. Mi-e imposibil să cred că cineva poate auzi când 2000 de oameni strigă în spate şi sare toată banca să conteste decizia şi tu vezi pe unul singur dintre toţi, îl vezi pe Cârţu că a înjurat sau că a protestat. Nu cred că poate cineva să înţeleagă aceşti arbitri", a declarat Cârţu.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat, miercuri, pe antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu cu două etape de suspendare şi cu o penalitate financiară de 3.200 de lei pentru eliminarea din incinta terenului la meciul cu CFR Cluj.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici