Cârţu: Situaţia e mai grea decât a fost când am venit

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, luni, că situaţia formaţiei gorjene este mai grea decât atunci când a venit, în urmă cu şase etape.

17 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Situaţia e mai grea decât a fost când am venit

Cârţu: Situaţia e mai grea decât a fost când am venit (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Suntem la jumătatea drumului la care m-am angajat, acela de 12 etape, şi mai sunt şase runde foarte grele. Situaţia e mai grea decât a fost la început când am venit şi mai grea decât m-aş fi aşteptat. Pentru că eu am sperat la mai mult, sunt doar trei puncte luate, chiar dacă a fost un program foarte greu cu echipele care trag la cupe europene. La acest moment ar fi trebuit să mai avem minim trei puncte în plus", a spus Cârţu.

Tehnicianul gorjenilor a afirmat că preşedintele Marin Condescu este dispus să aducă o serie de jucători din Grecia:

"Am discutat cu preşedintele şi e într-o stare de căutare de soluţii. Era dispus chiar să mai transfere jucători, plecase spre Grecia pentru că acolo se încheie campionatul. Dorea să ia o serie de jucători de acolo, dar nu se mai pot legitima acum la noi. Mi-a spus că a discutat cu mai mulţi jucători care evoluează acolo, Victoraş Iacob, Mugurel Buga, Bogdan Mara şi Florin Stângă, dar nu se pot face transferuri. A vrut să mă informeze ce vrea să facă. Omul caută soluţii pentru că nimănui nu-i convine să retrogradeze. Şi acum chiar frige foarte rău", a precizat Cârţu.

După disputarea a 28 de etape, echipa Pandurii Tâgu Jiu ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici