Cârţu spune că va antrena Pandurii

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că de marţi va conduce antrenamentele formaţiei Pandurii Târgu Jiu, însă preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu, nu confirmă finalizarea înţelegerii cu fostul antrenor al Universităţii Craiova, dar recunoaşte tratativele cu acesta.

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu spune că va antrena Pandurii

Cârţu spune că va antrena Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Condescu, iar de mâine voi merge la antrenament. Nu ştiu pe ce perioadă voi semna. Probabil voi avea aceeaşi echipă care mă va ajuta, cu Mircea Irimescu. Mai multe vom discuta zilele următoare", a afirmat Cârţu.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, afirmă că nu a ajuns la un acord cu Cârţu, adăugând că, în acest moment, Eugen Neagoe este încă antrenorul echipei gorjene.

"Discut cu Sorin Cârţu pentru a prelua echipa, dar nu am ajuns la un acord şi în acest moment Neagoe este încă antrenorul Pandurilor", a spus Condescu, care a precizat că discutat, luni, şi cu Neagoe şi cu secunzii lui.

După opt etape, echipa Pandurii ocupă locul 15, primul retrogradabil, cu cinci puncte. Gorjenii au remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în partida cu CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici