Câştigătoarea Cupei Hagi Danone va reprezenta România la Danone Nations Cup de la Varşovia

Componenţii echipei câştigătoare a Cupei Hagi Danone vor reprezenta România la Danone Nations Cup de la Varşovia, unde se vor întâlni cu fostul internaţional francez Zinedine Zidane, să se arată într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului Câştigătoarea Cupei Hagi Danone va reprezenta România la Danone Nations Cup de la Varşovia

Câştigătoarea Cupei Hagi Danone va reprezenta România la Danone Nations Cup de la Varşovia (Imagine: Vicentiu Horincar/Mediafax Foto)

Turneul final al celei de-a treia ediţii a Cupei Hagi Danone este programat în perioada 29 mai - 1 iunie la Cluj. La competiţie vor lua parte opt echipe de club şi şase formaţii şcolare, acestea urmând să evolueze în două competiţii paralele. Partidele se vor disputa la Baza Sportivă Unirea, excepţie făcând finala, care va avea loc la 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, pe Cluj Arena.

Conform regulamentului, câştigătoarele celor două competiţii îşi vor disputa, într-un meci final (Supercupa), trofeul Cupei Hagi Danone şi, totodată, marele premiu, reprezentarea României la turneul internaţional al Danone Nations Cup 2012, care va avea loc în Polonia.

La Finala Internaţională Danone programată în toamnă vor participa 40 de ţări. Meciurile se vor disputa la Varşovia, pe National Stadium, arena de 58.000 de locuri care va găzdui în această vară 5 partide ale turneului final al Campionatului European.

Cupa Hagi Danone este parte integrantă a turneului de fotbal Danone Nations Cup, destinat copiilor între 10 şi 12 ani. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copii sub 12 ani, susţinută de FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici