Cât costă biletele pentru meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena

Oficialii Universităţii Cluj au anunţat, marţi, preţurile biletelor pentru meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena, programat pe 11 octombrie, contra ruşilor de la Kuban Krasnodar.

865 afișări
Imaginea articolului Cât costă biletele pentru meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena

Cât costă biletele pentru meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Astfel, preţurile variază între 15 lei la peluză, inelul inferior, şi 100 de lei, tribuna I, în zona centrală, în vecinătatea tribunei VIP. Galeria Universităţii Cluj va ocupa peluza dinspre hotelul Sport, urmând ca fiecare suporter să plătească 20 de lei pentru un bilet. Oficialii clubului au mai precizat că vor exista gratuităţi pentru copiii cu vârste între 0 şi 4 ani, în timp ce copiii cu vârste între 4 şi 14 ani vor avea 50 la sută reducere la peluze şi la tribuna a II-a. De bilete reduse vor beneficia şi studenţii şi pensionarii, dar exclusiv la peluza a II-a, cea dinspre râul Someş. Tichetele vor fi puse în vânzare începând de marţi, în mai multe locaţii din oraş.

Directorul executiv al clubului, Cosmin Irimieş, estimează că partida amicală cu cei de la Kuban, formaţie antrenată de Dan Petrescu, se va disputa cu stadionul plin. "Sunt convins că fanii Universităţii Cluj vor arăta şi de această dată că sunt cei mai statornici şi mai pătimaşi din toată România. Cred că biletele se vor epuiza până la ora partidei şi vom avea aproape 30.000 de oameni în tribune. E un moment de sărbătoare, pentru că "U" se întoarce acasă după atâta vreme. Până acum am jucat doar în deplasare, aşa că acum e momentul să ne bucurăm cu toţii. Avem pregătite foarte multe surprize pentru suporterii noştri", a spus Irimieş.

Stadionul Cluj Arena va fi deschis publicului sâmbătă, de la ora 14.00, când va fi organizată "Ziua porţilor deschise". Pe 8 şi 9 octombrie sunt programate o serie de concerte, trupa germană de rock Scorprions fiind cap de afiş. Meciul amical dintre Universitatea Cluj şi Kuban Krasnodar se va juca pe 11 octombrie, de la ora 19.00, însă evenimentul va debuta cu două ore mai devreme. Primul meci oficial al Universităţii pe noua arenă se va juca în etapa a X-a a Ligii I, când "studenţii" vor da piept cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici